2020-03-13 16:44Pressmeddelande

Viktigast nu är att inte sprida smitta

De senaste veckorna har det skett en ökning av antalet påvisade fall av covid-19 i Sverige. I några regioner har man sett tecken till samhällsspridning av viruset, dvs man har påvisade fall hos personer som varken rest i känt riskområde eller haft närkontakt med påvisat fall. Så är det ännu inte i Halland, även om antalet fall ökat.

Det viktigaste i det här läget är att inte sprida smitta vidare.

Hör Maria Löfgren, smittskyddsläkare, berätta om vad som är viktigt att tänka på nu.

Kommunikationsdirektör
Johanna Wiechel-Steier