2020-01-02 11:58Pressmeddelande

Vattenläcka åtgärdad - driften fortsatt stabil

Vattenläckan som drabbade Varberg under nyårsnatten den 1 januari är nu åtgärdad. Läckan kunde komma att påverka delar av Varberg och Hallands sjukhus.

Hallands sjukhus har haft normal drift under perioden och inte påverkats av vattenläckan.  Region Halland har haft full beredskap med att kunna fylla på med vattentankar vid en eventuell vattenbrist.

Under reparationsarbetet har Regionkontoret haft en tät dialog med Vivab, som lagat läckan, där Vivab fortsatt uppmanar till sparsamhet med vatten till dess att systemet är helt tillförlitligt.

Region Halland och Hallands sjukhus har därmed gått ur stabsläge.

2020-01-02 kl 13:00
/Tib- Tjänsteman i beredskap