2020-03-13 15:37Pressmeddelande

Vårdcentralen Halland söker pensionerade sjuksköterskor för corona-rådgivning

Vårdcentralen Halland öppnar på måndag en extra telefonrådgivning för corona-frågor från invånarna i Halland. För att bemanna rådgivningen behövs förstärkning. Därför efterlyser Vårdcentralen Halland pensionerade sjuksköterskor eller distriktssköterskor som vill vara med och jobba extra. Önskvärt är kunskap i journalsystemet Vas och telefonsystemet TeleQ.

Vid intresse, vänligen kontakta Madelaine Gustafsson, utvecklingsstrateg och distriktssköterska på Vårdcentralen Halland: madelaine.gustafsson@regionhalland.se

kommunikationschef Närsjukvården
Anna Stålnacke