2019-11-29 07:59Pressmeddelande

Ungdomsmottagningen uppmanar till vaksamhet mot kränkande telefonsamtal

Region Halland har fått kännedom om att en man som utger sig för att arbeta inom Ungdomsmottagningen har ringt upp ungdomar och ställt frågor av sexuell karaktär. Nu informerar mottagningen att den arbetsmetoden inte används och uppmanar drabbade att kontakta polisen.

- Vi jobbar inte på det här sättet. Vi vill uppmana alla ungdomar att kommunicera med sina anhöriga om de utsätts för detta och göra en polisanmälan, säger  verksamhetschef Catrina Johansson vid Region Hallands Ungdomsmottagning.

Ärendet har polisanmälts.

Kontakt: Catrina Johansson, tel 0725-06 27 07