2019-10-08 09:36Pressmeddelande

Tretusen elever väljer att besöka mässa

I morgon öppnar Gymnasiemässan på Halmstad Arena.  Uppemot 3 000 elever kommer med buss till mässsan för att få information och hjälp i valet av gymnasieprogram.

Mässan pågår i två dagar och är öppna för elever som går i årskurs 7, 8 och 9 samt deras vårdnadshavare. Öppettiderna är: onsdag 9 oktober klockan: 10–15 och torsdag 10 oktober klockan 9–15.

På Gymnasiemässan finns så gott som samtliga gymnasieskolor i Halland (och några skolor till) representerade och det finns goda möjligheter för elever och föräldrar att ställa frågor om de olika utbildningarna. Det är ett utmärkt tillfälle att skaffa sig information om vilka skolor som kan vara intressanta att senare göra ett besök på.

Kontaktperson:
Siv Agerhem, projektledare,