2020-03-31 06:56Pressmeddelande

Självincheckning för patienter på samtliga mottagningar på Hallands sjukhus

Från och med denna vecka kan alla mottagningar på Hallands sjukhus erbjuda självincheckning till sina patienter. Patienter som har ett bokat besök på Hallands sjukhus behöver därmed inte anmäla sig i centralreceptionen utan kan gå direkt till sin mottagning.

- Självincheckning innebär att du anmäler dig själv via din smartphone när du kommer till mottagningen genom att scanna en QR-kod, väljer ort och mottagning och skriver in namn och personnummer, berättar Johan Blom, avdelningschef på utvecklingsavdelningen, Hallands sjukhus.

Efter besöket skickas en faktura till patienten. Patienter som inte har en smartphone kan fortfarande anmäla sig vid receptionen.

Entrévärdar tar emot patienter
I samband med övergången finns entrévärdar på plats vid sjukhusens huvudentréer på vardagar mellan klockan 8-16 för att informera om självincheckningen och hjälpa patienter att hitta rätt. Värdarna kommer också att informera om sjukhusens besöksförbud.

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Blom, avdelningschef på utvecklingsavdelningen, Hallands sjukhus, nås via Hallands sjukhus vxl, tfn 035-13 10 00.

kommunikationschef Hallands sjukhus
Marianne Kondrup