2021-02-24 11:12Pressmeddelande

Samtal om psykologin i Ruben Östlunds filmer

Scener ur regissören Ruben Östlunds filmer ligger till grund för ett samtal om livslust och om psykiskt lidande som hålls på Högskolan i Halmstad på fredag. Hur kan vi hjälpa människor som reagerar starkt och dramatiskt på konflikter i mänskliga situationer? Hur förhåller vi oss till vårt ansvar, även när vi är sårbara?

Förutom Ruben Östlund själv deltar Per Magnus Johansson, idéhistoriker, psykoanalytiker mm, samt Aslak Iversen, psykolog och verksamhetschef i Psykiatrin Halland.

Samtalet hålls på Högskolan i Halmstad fredagen den 26 februari kl 13.00–14.30 och sänds dessutom på nätet.

Läs mer här:

Frågor?