2020-01-20 12:17Pressmeddelande

Psykiatrin Halland lyfter fram samverkan i nytt nyhetsbrev

Psykiatrin Halland samverkar dagligen med en lång rad aktörer, förutom andra delar av sjukvården även socialtjänst, skola, försäkringskassa, polis – och många fler. Samarbetet kan alltid vässas ytterligare och när Psykiatrin Halland ordnade två konferenser i ämnet i höstas var intresset enormt stort. Som ett naturligt nästa steg kommer nyhetsbrevet som riktar sig till alla som arbetar med psykisk ohälsa i Halland och är en del i det samlade samverkansarbetet.

– Tanken är att stimulera till ett bredare engagemang för att minska den psykiska ohälsan, säger Goran Delic, förvaltningschef för Psykiatrin Halland.

I första numret:

• Att hamna mellan stolarna
  • Konkreta tips för den som har svårt att sova
  • Missbruk: I Halland finns cirka 25 000 vuxna med alkoholproblem
  • Ett samlat arbete för att lyfta unga hallänningars psykiska hälsa

Läs nyhetsbrevet här

Vidare information: Goran Delic, förvaltningschef för Psykiatrin Halland.
E-post:
goran.delic@regionhalland.se