2019-09-11 09:02Pressmeddelande

Projekt ska visa upp människan bakom uniformen

Polisen, ambulansen och räddningstjänsterna i Halland har tillsammans dragit i gång  två projekt med syftet att öka förståelsen och intresset för våra yrken och arbetsuppgifter. Projekten presenteras på en pressträff i Halmstad dit media hälsas välkomna.

Det första projektet heter Människan bakom uniformen, MBU, och ska leda till ökad förståelse och kunskap i områden där integrationen till samhället behöver stärkas. Det andra projektet – Polis, ambulans och räddningstjänst, PAR, – ska leda till ökad kunskap om samhällsviktiga funktioner hos åttondeklasser i länet och skapa ett framtida yrkesintresse hos eleverna.

Tid: 12 september klockan 15
Plats:  Nyhems vårdcentral, ASH kansli, Halmstad