2020-05-19 07:00Pressmeddelande

Pressträff om pandemin inför sommaren

Välkommen på pressträff för en uppdatering av läget kopplat till coronapandemin inför Kristihimmelfärdshelgen och sommaren.

När: Onsdag 20 maj klockan 14
Var: Regionens hus, södra vägen 9 i Halmstad

Medverkande: Jörgen Preuss, regiondirektör, Martin Engström, hälso- och sjukvårdsdirektör, Cristine Karlsson, HR-direktör, Bo-Josef Eriksson, regional utvecklingsdirektör samt Maria Löfgren, smittskyddsläkare

Möjlighet till intervjuer i samband med presskonferensen finns. Förboka gärna genom Johanna Wiechel-Steier