2020-11-22 10:02Pressmeddelande

Presskonferens med anledning av lokala allmänna råd i Halland

När: Måndagen den 23 november kl 13:00

Var: Pressträffen sker digitalt, med möjlighet till intervjuer utomhus utanför Regionkontoret på Södra vägen 9 i Halmstad efteråt.

Kontakt: Johanna Wiechel-Steier, tel: 0700-822214

Den 3 november beslutade Folkhälsomyndigheten om att Lokala allmänna råd skulle gälla i Halland till och med den 24 november.

Kommunerna i Halland, Länsstyrelsen Halland och Region Halland, arbetar tillsammans med Smittskydd Halland fram en gemensam bild av läget som blir vår rekommendation till Folkhälsomyndigheten, inför beslut om råd för Hallands del efter den 24 november. Det halländska ställningstagandet beskrivs under pressträffen och vad det kan komma att innebära för Halland.

Kommunikationsdirektör
Johanna Wiechel-Steier