2020-12-16 07:25Pressmeddelande

Pressinbjudan: Vaccination mot covid-19

Den 17 december håller Region Halland presskonferens om den kommande vaccinationen mot covid-19 i Halland.

Presskonferensen sänds enbart och följs via Region Hallands webbplats.

Efter presskonferensen finns möjlighet att göra enskilda intervjuer via telefon, teams eller utomhus utanför Regionens hus vid södra vägen 9 i Halmstad.

Förboka gärna intervjuer med deltagarna innan presskonferensen. Frågor kan ställas via sms under presskonferensen, till nummer: 0700-822214.

På presskonferensen deltar:

Martin Engström, hälso- och sjukvårdsdirektör, Region Halland

Maria Löfgren, bitr. Smittskyddsläkare, Region Halland

Karin Hesselgard, förvaltningschef Närsjukvården

När: den 17 december kl. 11

Var: Sänds via Region Hallands hemsida.

Ställ frågor via sms under presskonferensen: 0700-822214

Bokning av intervjuer: johanna.wiechel-steier@regionhalland.se

Här kan du följa presskonferensen:

Välkomna!