2019-12-02 07:33Pressmeddelande

Pressinbjudan: Invigning av nya lokaler vid Hallands sjukhus Varberg

Pressen hälsas välkomna att delta på invigning av nya lokaler för Neurofysiologimottagningen, Neurologimottagningen och Palliativa konsultteamet vid Hallands sjukhus Varberg.

De tre verksamheterna flyttar tillsammans in i nyrenoverade lokaler på 4B på sjuk­huset i Varberg. Verksamheterna kommer att vara samlokaliserade och på så sätt utnyttja de nya lokalerna på ett bra och effektivt sätt. Lokalerna är anpassade utifrån verksamheternas behov för att skapa en säker och kvalitativ sjukvård.

Tid: Invigning och öppet hus. Tisdag 3 december, kl. 13.00-15.00.
Invigningen förrättas kl. 13.00 av Christian Lidén, ordförande Driftnämnden Hallands sjukhus.

Plats: Neurofysiologimottagningen, Neurologimottagningen och Palliativa konsultteamet, uppgång 4B, Hallands sjukhus Varberg.

Förfriskningar serveras.

Välkomna!

För ytterligare information kontakta:
Anna Hermans, avdelningschef, Neurofysiologimottagningen, Neurologimottagningen,
Hallands sjukhus Varberg
Telefon vxl: 035-13 10 00

Elizabet Dijck, avdelningschef, Palliativa konsultteamet, Hallands sjukhus Varberg
Telefon vxl: 035-13 10 00

Monica Burell, kommunikatör, Hallands sjukhus