2020-04-24 11:43Pressmeddelande

Ordförande i driftnämnd Kultur och skola lämnar för nya uppdrag

Emma Gröndahl slutar som ordförande i driftnämnden för Kultur och skola. Anledningen till detta är att Emma kommer att tillträda som tillförordnad kommunchef i Hylte kommun från och med 1 maj. 

Det känns såklart jättespännande att få leda en av våra halländska kommuner, säger Emma Gröndahl. Men det är med vemod jag lämnar min ordförandepost. Att tillsammans med de andra ledamöterna i nämnden fördela kulturmedel och skapa förutsättningar för bildning har varit oerhört givande. 

Emma Gröndahl kommer att sitta kvar som nämndsordförande fram till regionfullmäktiges möte den 17 juni. Vem som blir ny ordförande blir en fråga för Liberalerna i Halland. 

Vi önskar Emma stort lycka till i sitt nya uppdrag. Det har varit mycket givande att arbeta tillsammans med en så kunnig och engagerad ordförande, säger Eva Nyhammar förvaltningschef Kultur och skola, Region Halland. 


Ämnen: Kultur

Om Region Halland

Region Hallands uppdrag är att driva frågor inom hälso- och sjukvård, näringsliv, kultur, miljö, infrastruktur med mera. Vår vision är att Halland ska bli den 'Bästa livsplatsen'. Med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag inom.

Kontaktpersoner

förvaltningschef Kultur och skola
Eva Nyhammar