2021-10-04 12:12Pressmeddelande

Ny utökad mottagning invigs i Halmstad

Onsdagen den 6 oktober öppnar Psykiatrin Halland en nyrenoverad LARO-mottagning i Halmstad med ökad kapacitet.
Er redaktion är välkommen att vara med. Vi öppnar kl 13.00 och kl 13.30 klipps bandet av psykiatrinämndens ordförande Lars Gustafsson och Psykiatrin Hallands förvaltningschef Goran Delic.
LARO-mottagningen finns på Psykiatriska kliniken på Hallands sjukhus Halmstad, ingång 2.

På en LARO-mottagning behandlar man personer som haft ett långvarigt och allvarligt beroende av heroin eller andra opioider och förkortningen står för Läkemedelsassisterad behandling vid opioidberoende.

kommunikatör Psykiatrin Halland
Harald Bergengren