2021-11-30 12:30Pressmeddelande

Ny app för gravida prisas av regionen

Årets medarbetare. Barnmorskorna Therese Ledsby, Sara Bergstrand Karlsson och Kamilla Jönsson blev årets medarbetare i Region Halland 2021 för att de med stort engagemang och massor med energi tagit fram en digital föräldrautbildning.Årets medarbetare. Barnmorskorna Therese Ledsby, Sara Bergstrand Karlsson och Kamilla Jönsson blev årets medarbetare i Region Halland 2021 för att de med stort engagemang och massor med energi tagit fram en digital föräldrautbildning.

Nu blir utbildningen för gravida i Halland digital. Appen som smygstartades redan i somras lanseras nu fullt ut – till glädje för alla halländska par som går i väntans tider. Samtidigt utses barnmorskorna som gjort jobbet till årets medarbetare i Region Halland 2021.

Vill du intervjua Therese, Sara och Kamilla? Kontakta: Lisa Falkeby, kommunikationsstrateg, 0720-83 99 51

Bifogade dokument:
Läs mer om barnmorskorna Therese, Sara och Kamilla!
Läs mer om den digitala föräldratbildningen!

 


Om Region Halland

Region Hallands uppdrag är att driva frågor inom hälso- och sjukvård, näringsliv, kultur, miljö, infrastruktur med mera. Vår vision är att Halland ska bli den 'Bästa livsplatsen'. Med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag inom.