2021-04-16 06:55Pressmeddelande

Live 22/4: En heldag för forskning och utbildning

Årets FoU-dagen kommer att livestreamas torsdagen den 22 april. Dagen arrangeras för att lyfta fram den forskning, utveckling och utbildning som sker i Region Halland.

Under dagen presenteras aktuell forskning och utveckling som pågår i regionen kopplat till temat för dagen: ”Förutsättningar för en god och nära vård skapas utifrån en stark regional utveckling genom forskning och utbildning!”

Anna Nergårdh, före detta särskild utredare, inleder med att prata om ”En god nära vård”. Läs mer om programmet för årets FoU-dag

Registrera dig här! En timme före sändningen den 22 april får du ett mejl med en länk så att du kan följa årets FoU-dag.

Kontakt:
Patrik Spendrup.Thynell, bibliotekarie