2020-11-03 08:35Pressmeddelande

Inbjudan till presskonferens om lokala allmänna råd i Halland

Med anledning av den snabbt ökande smittspridningen har Region Halland fört diskussioner med Folkhälsomyndigheten om att införa skärpta råd i Halland.

Med anledning av det bjuder vi in till presskonferens i eftermiddag.

Tid: 3/11, kl 15:30
Plats: Regionkontoret, Södra vägen 9 i Halmstad.
Medverkande: Länsråd Jörgen Peters, Regiondirektör Jörgen Preuss, smittskyddsläkare Maria Ryberg Mo, biträdande smittskyddsläkare Maria Löfgren samt Hälso- och sjukvårdsdirektör Martin Engström.

Följ live på Region Hallands webbplats: https://www.regionhalland.se/om-region-halland/smittskydd/information-om-det-nya-coronaviruset/

För mer information samt för intresseanmälan för intervjuer efter presskonferensen, kontakta: johanna.wiechel-steier@regionhalland.se eller via sms: 0700-822214

Kommunikationsdirektör
Johanna Wiechel-Steier