2021-11-26 06:45Pressmeddelande

Halländsk bokmässa i Falkenberg på lördag den 27 november

Ett stort hus i fyra våningar med stora glaspartier på entréplan och stora fönster på de övre våningarna.Argus i Falkenberg.

Varmt välkommen till årets stora bokfest i Halland! Författare, förlag och litterära sällskap med anknytning till Halland medverkar på Halländsk bokmässa på lördag den 27 november klockan 10–14 på Falkenbergs bibliotek, i Argus. 

På Halländsk bokmässa är det fri entré och besökarna har möjlighet att träffa författare, förlag och litterära sällskap. Under dagen kan besökarna lyssna på samtal på scen och  bland utställarna finns författare som skriver för vuxna, barn och ungdom. Nytt för i år är en poesihörna för nya, erfarna, gamla och unga poeter att framföra sin poesi utan rekvisita och under max fyra minuter. På en scen i biblioteket kommer den välkända Falkenbergssonen Alex Bennheden att moderera författarsamtalen.

Halländsk bokmässa är ett samarbete mellan Hallands författarsällskap, biblioteken i de halländska kommunerna och Kultur i Halland.

Program för Halländsk bokmässa 2021

Kontakt

Christine Karlsson, litteraturproducent, Kultur i Halland
tel. 0720-85 22 48
e-post: christine.karlsson@regionhalland.se 


Ämnen: Kultur

Om Region Halland

Region Hallands uppdrag är att driva frågor inom hälso- och sjukvård, näringsliv, kultur, miljö, infrastruktur med mera. Vår vision är att Halland ska bli den 'Bästa livsplatsen'. Med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag inom.

Relaterad media