2020-11-17 08:07Pressmeddelande

Digitalt regionfullmäktige 9 december

Mot bakgrund av rådande smittläge och av de lokala allmänna råd som införts i Halland kommer regionfullmäktige den 9 december att genomföras helt digitalt. Allmänheten kommer som vanligt att kunna följa sammanträdet genom livesändning på Region Hallands webbplats.

Regionfullmäktige består av 71 ledamöter som sammanträder fem gånger om året. På grund av covid-19 ställde fullmäktige in sitt sammanträde i april. Vid sammanträdena i juni och oktober deltog endast 37 ledamöter, då partierna genom så kallad kvittning halverade antalet närvarande ledamöter. Vid mötet i december kommer fullmäktige dock åter vara i full styrka.

Kontakt: Thomas Jönsson, Regionfullmäktiges ordförande
e-post: Thomas.Jonsson@regionhalland.se, tfn: 070-329 45 73