2020-02-11 13:56Pressmeddelande

Danmarks ambassadör till Halland den 12 februari

Region Halland står värd imorgon när Danmarks ambassadör Vibeke Rovsing Lauritzen och Head of Trade Elisabeth Manford kommer till Halmstad för träffa Region Hallands styrelseordförande Mikaela Waltersson och Landshövding Lena Sommestad.

Halland har redan idag ett långtgående samarbete med Danmark inom många områden och morgondagens möte är ett led i att fortsätta utveckla ett gott samarbete kring utvecklingen av hälso- och sjukvården. Under besöket beskrivs arbetet och resultaten inom den halländska hälso- och sjukvården och de framgångsfaktorer som bland annat arbete ihop med Hälsoteknikcentrum på Högskolan i Halmstad innebär.

Kommunikationsdirektör
Johanna Wiechel-Steier