2019-02-06 12:19Pressmeddelande

Pressinbjudan: Vägval i fokus på Ästad forum på Hotell Tylösand

Vart är Halland på väg? Vilken är vår färdriktning framåt och vilka blir då våra gemensamma vägval?

I år står Ästad forum värd för samtal om vår väg och våra gemensamma vägval för att bli Halland – bästa livsplatsen 2035. Samtalen kommer att fokusera på näringslivets och Hallands framtida utmaningar och fungerar som ett inspel till en ny regional utvecklingsstrategi för Halland.

Välkommen till pressträff i samband med Ästad Forum 2019!
Fredag 8 februari klockan 12
Hotell Tylösand, Tylöhusvägen 28, Halmstad

På pressträffen deltar: företrädare från halländska näringslivet, Helene Andersson (C), ordförande regionstyrelsens tillväxtutskott Region Halland, Jörgen Preuss regiondirektör, Nina Mårtensson biträdande regiondirektör, Ann-Mari Bartholdsson verksamhetschef Näringsliv, Charlotte Schéle regionchef Halland Svenskt Näringsliv och Louise Lejestrand ordförande Företagarna Halland.

Press och media möts upp i hotellreceptionen.

Ästad forum är en arena för företagare, politiker och tjänstemän som är intresserade av att tillsammans skapa nya lösningar på viktiga frågor som stärker näringslivet i Halland. Ästad Forum genomfördes för första gången på Ästad Vingård 2014 och innehållet har innefattat allt från infrastruktur och digitalisering till kompetensförsörjning och inkludering. Ästad Forum arrangeras av Region Halland, Svenskt Näringsliv och Företagarna i Halland.

För frågor och mer information, vänligen kontakta:
Ann-Mari Bartholdsson, verksamhetschef Näringsliv, Region Halland
070-206 62 68, ann-mari.Bartholdsson@regionhalland.se