2018-10-08 06:56Pressmeddelande

Pressinbjudan: Sista delen av psykiatrins avd 22 i Varberg invigs

Efter mer än två år i malpåse har avdelning 22 vid Psykiatriska kliniken i Varberg öppnat med ett nytt, tredelat innehåll: heldygnsvård, mobila team och dagsjukvård. Nu är avdelningen komplett och den sista delen, dagsjukvården, ska invigas. Er redaktion är välkommen att vara med.

Plats: Psykiatriska kliniken, Hallands sjukhus Varberg. Ingång vid psykiatrins akutmottagning (Piva).

Tid: Onsdag 10 oktober. Öppet hus kl 13–16, bandet klipps kl 14 av avdelningschef Kajsa Sjöberg och psykiatrinämndens ordförande Svein Henriksen.

Mer information: Magnus Oléni, verksamhetschef, tel 070-346 37 57

kommunikatör Psykiatrin Halland