2018-12-04 17:37Pressmeddelande

Från halländsk jord till offentligt bord!

Torsdagen den 6 december arrangerar Livsmedelsprogram för Halland en inspirationseftermiddag i Falkenberg kring mat och måltider inom skola, vård och omsorg. Var står vi idag, vart är vi på väg och hur tänker vi nytt?

Vi har laddat med föreläsare från såväl Halland som övriga Sverige som delar med sig av nytänkande och lyckade satsningar. Nyligen TV-aktuelle krögaren och kokboksförfattaren Paul Svensson inspirerar och leder oss genom dagen!

I  Halland är engagemanget stort för att utveckla den offentliga maten och konferensen är fullbokad med över 120 anmälda!

Press och media hälsas välkomna till ”Från halländsk jord till offentligt bord” Tryckhallen/Grand Hotell i Falkenberg (i anslutning till Hwitans trädgård).
Torsdagen den 6 december klockan 13–17.

Fullständigt program:

För ytterligare information, kontakta:
Martina Jönsson, projektledare, Näringslivsavdelningen, Region Halland.
martina.jonsson@regionhalland.se, 073 390 16 52